hits

04.Fashion

Classy class

02.12.2013 // kl.18:08 // 04.Fashion // 4 comments

Julebordsesong

30.11.2013 // kl.10:38 // 04.Fashion // 4 comments

I anledning julebordsesongen har jeg brukt litt tid på å finne et par kjoler til sesongens festligheter. Jeg elsker festanledningene som bygger opp stemningen mot jul og julaften. Og det er en herlig anledning til å bruke litt av pengene i julekaoset på seg selv. Hihi. Alle anledninger til å kjøpe nye kjoler og festklær, er bra anledninger! Det er mottoet mitt! Hihi. Her har jeg funnet tre forskjellige kjoler fra bubbleroom.no som er supersøte! Ta en kikk innom bubbleroom, det er kjempemasse fint der.

Kjole for 1499 kr - HER

Kjole for 2299 kr - HER

Kjole for 459 kr - HER

De kjolene jeg har funnet her, er i en litt øvre prisklasse (med unntak av den siste). Men det som er fint med buubleroom er at man finner alt i alle prisklasser. De har mye fint til mye rimeligere priser, i tillegg til kjoler og klær i de høyere prisklassene. Anbefaler alle å ta en titt innom! Skal love dere at dere streifer forbi noe dere liker.

Nå skal jeg ut å spise lunsj med Olivia, og senere i kveld blir det julebord med jobben, gleder meg! Hihi. Vi blogges!

Hva synes du om kjolene?

Chill out - Juicy Couture

26.11.2013 // kl.17:22 // 04.Fashion // 7 comments

Chill out - Juicy Couture


Er det noe jeg elsker, så er det tracksuitene fra Juicy! Jeg elsker de herlige velour-buksene som både er fantastiske til slappe dager hjemme, og som noe enkelt å slenge på seg etter trening e.l. De er herlige! Også er de supersøte! Jeg har selv en i knall rosa, og tenker å kjøpe en i navy eller dark blue. Jeg har også lånt en sterk lilla/fuchsia av en venninne i en lang stund nå, og må innrømme at jeg liker disse buksene i sterke farger.
De er supersøte!
Har du en tracksuit/bukse/genser fra Juicy? Hva synes du om dem?

Season favorites

20.11.2013 // kl.18:01 // 04.Fashion // 7 comments

Winter's comming! - Fashion

13.11.2013 // kl.18:44 // 04.Fashion // 12 comments

Winter's comming!


Snart kommer vinteren, og det er nok en herlig tid til å kle seg i sesongens klær! Min vinterstil er "cosy and warm". Jeg elsker strikk og myke, gode og varmende klær. Mm. Elsker å pakke meg inn i ullgensere og store skjerf. Og Uggs er så herlige! Elsker vinterstilen!
Frasen "winter's comming" er selvfølgelig hentet fra Game of Thrones, som jeg gleder meg uendlig masse til starter igjen!!
Hva synes du? Liker du vinteren? Hvordan ville du beskrevet vinterstilen din?

"Add a little gold and glam to the black"

30.10.2013 // kl.19:18 // 04.Fashion // 16 comments

"Burgundy is a true color of the autumn"

26.10.2013 // kl.14:24 // 04.Fashion // 8 comments

"All you need is love" -Vogue

23.10.2013 // kl.17:43 // 04.Fashion // 16 comments

"Colorless fall"

19.10.2013 // kl.18:46 // 04.Fashion // 26 comments

"As easy as that!"

15.10.2013 // kl.19:58 // 04.Fashion // 30 comments

This enormous galaxy of ours

13.10.2013 // kl.12:29 // 04.Fashion // 20 comments

A galaxy is composed of gas and dust and stars - billions upon billions of stars

 


Jeg har laget nok et Polyvore-set. Ah, som jeg elsker den siden! Den er bra både til å finne inspirasjon, lage inspirasjonsbilder og til å finne klær fra forskjellige klesbutkker/kleskjeder. Elsker den siden! Og, forreseten, jeg så nå istad at det første settet jeg lagde med den nye brukeren min (veronikaroth), av en eller annen merkelig grunn har fått over 1000 views! (Du finner det settet HER). Det er jo forsåvidt det settet jeg er mest fornøyd med hittil, men visste ikke at det skulle nå ut til så mange! Kjempehyggelig! Likte du dette settet?

"Paris is always a good idea"

10.10.2013 // kl.17:25 // 04.Fashion // 22 comments

"Paris is always a good idea"


Tycks?


Settene mine på Polyvore har nå snart 2000 views! Superkult! Sjekk profilen min HER.

Marc by Marc Jacobs

07.10.2013 // kl.19:05 // 04.Fashion // 16 comments

Åh, jeg har så lyst på en Marc Jacobs-klokke!! Det er definitivt det største julegaveønsket i år! Både trenger og vil ha! Hihi

Jeg virkelig elsker disse klokkene, og klarer ikke helt bestemme meg for hvilken jeg liker best. De er veldig forskjellige, men sinnsykt fine på hver sin måte. Når det kommer til klokker er jeg veldig enkel i stilen. Jeg liker ikke masse dilldall og stæsj, de må være rene og enkle. Sånn som de her. Jeg sier ikke at det ikke er fint, men på meg selv liker jeg det best enkelt. Du finner klokkene HER. Hvilken likte du best?

Høst/vinterjakker fra Sheinside

04.10.2013 // kl.19:28 // 04.Fashion // 8 comments

Jakke 1 // Jakke 2 // Jakke 3 // Jakke 4

Det har begynt å bli ordentlig kaldt ute, og det er kanskje på tide å finne fram høst- eller vinterjakken. Eller kanskje det til og med er på tide å kjøpe seg en helt ny? Uavhengig av om man faktisk trenger det eller ikke, så hender det at fine ting skriker etter å bli kjøpt. Sånn har dessverre jeg det alt for ofte.. Jeg har ikke plass til flere jakker, men fortsatt har jeg lyst på fler. Jeg fant disse diamantene på Sheinside, og falt pladask for dem alle sammen! Er de ikke fine? De er veldig forskjellige, men superfine på hver sin måte. Og jeg føler alle snakker ganske bra for min stil.

Hva synes du om jakkene? Noen favoritter?

 

Trykk forresten HER en gang for å hjelpe meg i gang med en bra samarbeidsavtale med sheinside, hihi. Takk på forhånd!

Skirt heaven

30.09.2013 // kl.19:30 // 04.Fashion // 15 comments

?It's not really a shorter skirt, I just have longer legs...?

 


Jeg vet det er iskaldt ute og at vinteren nærmer seg med stormskritt, men jeg elsker skjørt! Og man kan da alltids pøse på med strømper under! Hihi. Her fikk jeg satt sammen et lite sett med noen utrolig fine skjørt jeg fant på Polyvore. Hvilket likte du best?

Wishlist from Sheinside

28.09.2013 // kl.17:06 // 04.Fashion // 40 comments

Sheinside.com er en herlig side, med mye rart og sært, samt mye fint og elegant. Jeg elsker at de har egne kategorier som heter vintage og fashion osv. Og generelt det at de har veldig mange kategorier, gjør det enklere å finne klær som passer akkurat din stil. Og de har alt!

Her har jeg satt sammen en liten ønskeliste.

1. Light green one-sholder - 2. Nude one-sholder - 3. Multi strapless chiffon - 4. Pink strapless high-low - 5. Black sleeveless high-low chiffon

 


 

1. Khaki round neck sweater - 2. Gray long sleeve cardigan - 3. Red long sleeve sweater

4. Red plaid lapel long sleeve sweater - 5. Apricot long sleeve sweater - 6. Beige long sleeve loose sweater

 

1. Blue rivet pockets denim shorts - 2. Red waist print shorts - 3. Blue flange pockets belt denim shorts

4. Navy drawstring waist print shorts - 5. Blue tribal print ripped denim shorts

 1. Exaggerate gold plated spike necklace - 2. Gold bars splice necklace - 3. Fluorescent blue bib knitted collar necklace

4. Black gold bead chain necklace - 5. Gold hollow square chain necklace

 

Åh, jeg elsker alt sammen!

 

Hva synes du? Har du hørt om/handlet på sheinside før?

Knitwear

24.09.2013 // kl.19:20 // 04.Fashion // 14 comments

Høsten er her, det begynner å bli kaldt, og før vi aner ordet av det er plutselig vinteren her. Og jeg er en av de som elsker knitwear! Store, myke deilige strikkegensere. Jeg er helt frelst! Garderoben min består sikkert av 70% strikk, i alle former og farger, men jeg får aldri nok. Sist på fredag kjøpte jeg en ny. Så, nå som det begynner å bli kaldt og vinteren nærmer seg, har jeg funnet fram et par diamanter på Bubbleroom.no.

Du finner genserne HER, HER og HER.Du finner genserne HER, HER og HER.

Var de ikke fine? Åh, jeg forelsker meg så lett i knitwear! Dette var mine favoritter, men blant dem igjen har jeg såklart noen jeg liker ekstra godt. Jeg likte veldig godt den fra D.BRAND for 799,- og den fra VILA for 499,-. Jeg vurderer å slenge inn noen slanter på en liten shopperunde på Bubbleroom. Ah, å jeg som egentlig skal spare.. Jaja, det går til et godt formål: Meg♥ Wii. Har du noen favoritter?

I <3 Polyvore

23.09.2013 // kl.19:02 // 04.Fashion // 26 comments

?Simplicity is the keynote of all true elegance.?

 


Jeg elsker å sitte å pusle på Polyvore, og nå har jeg nok en gang satt sammen et lite sett. Denne gangen har jeg gått for "simplicity", noe som egentlig er veldig meg og min type stil. Jeg elsker dette settet her, og vurderer sterkt å kjøpe ullgenseren (finnes HER)!! Hva synes du om settet?

My new love!

17.09.2013 // kl.19:53 // 04.Fashion // 10 comments

Elsker, elsker, elsker den!!

For to uker siden revnet den vesken jeg bruker mest i glidelåsen, så idag brukte jeg anledningen til å kjøpe en veske jeg har siklet over en liten stund nå. Er den ikke fin? Hihi. Den er stor, stiv og har plass til mye både papirer/permer og annet. Også var den billig. Skal jo egentlig ikke bruke penger for tiden (sparer jo til Frankrike-tur etter jul..), men nå trengte jeg den jo faktisk. Dessuten kostet den ikke så mye. Får bare håpe jeg klarer å ta vare på denne.. Meg og vesker.. Jeg skal hvertfall sørge for at den blir pusa ordentlig med i starten! Hihi.

Name: Veronika Roth
Age: 22
From: Oslo, Norway
Lives: Oslo, Norway


Amateur photographer who enjoys life to it's fullest. Here you get to read about my everyday life and everything I'm passionate about.Contact: contact@veronikaroth.com Other: facebook© Veronika Roth

All images on this blog are taken by me and all text is written by me unless I have given other sources. I therefore see that no one uses this without an agreement.

Search the blog

Categories

ArchiveInstagram@Veronikaroth

Bloglovin/Bloggurat

Follow on Bloglovin

Follow on Bloglovin

Norske blogger