Et jordbær her, og et jordbær der

19.03.2014 // kl.11:30 // 02.Blog - Paris // 8 comments

God morgen, verden!

Nok en morgen våkner jeg her i den nye sengen mi, og spretter opp bare for å se ut av vinduet bak meg. Jeg har så fantastisk utsikt! Sacré-Coeur er det første som møter øynene mine om morgenen. Og bittelitt senere, så sniker jeg meg ut på taket, bare for å ta en liten smugtitt på Eiffeltårnet på den andre siden. Tror dette har blitt et slags "rituale" for å virkelig våkne og for å forstå at jeg ikke fortsatt drømmer. Hihi. Blir nok litt mye drømme-snakking de første dagene.. Men under her har dere frokosten jeg så fint stelte i stand i går. Frokost på taket midt i Paris! Mm♥ Jordbær dyppet i smeltet Nutella, croissant, baguette med camembert, appeslingjuice og Champagnen som den søte utleieren min hadde lagt igjen til meg. Sacré-Coeur blir litt bortgjemt i den store blenderen, men hvis du ser ordentlig godt etter så ser du nok konturene til den flotte kirken et stykke baki der.

"

Det blir litt iPhone-bilder i starten, dessverre.. Må få fikset noen kabler osv..

#paris #frokost #sacrecoeur #eiffeltårnet #champagne #jordbær #nutella #veronikaroth

8 comments

RaversSpeech

19.03.2014 kl.12:51

så herlig c:

Veronika Roth

19.03.2014 kl.13:05

RaversSpeech: Ikke sant?! :)

Toril

19.03.2014 kl.19:22

omggg du er så sinnsykt heldiiig !!! vurderer å ta et år i paris etter vgs :D

Veronika Roth

19.03.2014 kl.20:28

Toril: Gjør det!! Hehe. Det er fantastisk her!:):)

Elisabeth Roth Andresen

20.03.2014 kl.10:57

Hei! For en herlig frokost! Hva består prosjektet ditt i? Skal du fotografere byen eller mennesker eller mote, eller står du helt fritt? Tenk om du kunne få småjobber innafor foto i selveste Paris... Det blir gøy å komme til Paris en gang når du har "gått opp løypa". Tror du har sansen for det småkoselige, litt spesielle...... elisabeth

Veronika Roth

20.03.2014 kl.17:20

Elisabeth Roth Andresen: Ikke sant?! Jeg tenkte jeg skulle skrive om det litt senere, men vet plutselig ikke helt om jeg har lyst til å gå ut med det allerede nå, da jeg ikke helt vet hvordan ting utspeiler seg. Men det er veeldig fritt, det kan jeg si. Tenkte å prøve å få med litt av alt. Åh, bare gled deg! Jeg skal gå opp de finestekoseligste og mest pittoreske løypene, jeg! Hihi:):)

Elisabeth Roth Andresen

22.03.2014 kl.10:13

Det holder jeg med deg i. Hold korta tett til brystet når det er det som kjennes rett :) Vi nysgjerrigperer er jo glade for småe drypp vettu :)

Regner med at du vet at det kan være smart å lage nytt Paris-moblinummer for å spare penger på dyrt abonnement som ellers går via Norge.......

Også er det ett eller annet med å ikke gå på nettet med iphone rundt omkring uten fast nett. At det også kan bli frøktelig dyrt-antakelig ihvertfall med norsk abonnement. Ha det spennende !

Veronika Roth

22.03.2014 kl.15:45

Elisabeth Roth Andresen: Hehe, jeg kjenner meg igjen i nysgjerrigperenes verden også, så jeg kommer vel ut med litt og ltt etter hvert:)

Jeg har faktisk en avtale med Talkmore, som gjør at mobilkostnadene mine her blir like lave som hjemme i Norge. Så den delen har jeg full oversikt over!

Write a commentName: Veronika Roth
Age: 22
From: Oslo, Norway
Lives: Oslo, Norway


Amateur photographer who enjoys life to it's fullest. Here you get to read about my everyday life and everything I'm passionate about.Contact: contact@veronikaroth.com Other: facebook© Veronika Roth

All images on this blog are taken by me and all text is written by me unless I have given other sources. I therefore see that no one uses this without an agreement.

Search the blog

Categories

ArchiveInstagram@Veronikaroth

Bloglovin/Bloggurat

Follow on Bloglovin

Follow on Bloglovin

Norske blogger

hits