Bonjour Norvège!

18.03.2014 // kl.11:54 // 02.Blog - Paris // 2 comments

God morgen, Norge! Nå befinner jeg meg i Europas vakreste, kanskje til og med verdens vakreste by. Med Sacré-Coeur på den ene siden og Eiffeltårnet på den andre siden. Jeg har helt fantastisk utsikt over byen, da jeg bor i åttende etasje! Gud, så fint det er her!

Flyturen i går gikk kjempefint, forresten. Det var så klar himmel! Vi så alt under oss. Og da vi fløy inn over Paris var det blitt mørkt, så lysene fra byleilighetene, gatelyktene og Eiffeltårnet lagde konturer av den vakre byen vi snart skulle lande i. Og bussturen fra flyplassen og inn til byen var kjemperar! Har jo vært i Paris før, men aldri alene, og aldri for å faktisk bo her over en lang periode. Det kribla godt i magen. Hihi.

Siden det ble så sent i går ble det en lite fransk start matmessig.. Det ble en take away på Mc Donalds.. Hehe. Skal bli bedre framover. Fra og med nå. Nå skal jeg bare kle på og fikse meg, så skal jeg ut å spise en litt sen frokost på et bakeri eller en café. Og så skal jeg ut å handle og gjøre et par ærender så jeg får settled down ordentlig her i bula mi.


Hvordan er din morgen? Har du vært i Paris før?


Blogges senere!♥#paris #frokost #kosermeg #veronikaroth

2 comments

Toril

18.03.2014 kl.14:57

omg du er så heeeldig? :D kan du vise oss bilder av der du bor? :D

Veronika Roth

19.03.2014 kl.01:39

Toril: Føler meg veldig heldig for øyeblikket, ja:):) Hihi. Tenker å vise litt bilder av området og leiligheten de førstkommende dagene (så fort jeg har kommet meg til rette), og mer av Paris senere:)

Write a commentName: Veronika Roth
Age: 22
From: Oslo, Norway
Lives: Oslo, Norway


Amateur photographer who enjoys life to it's fullest. Here you get to read about my everyday life and everything I'm passionate about.Contact: contact@veronikaroth.com Other: facebook© Veronika Roth

All images on this blog are taken by me and all text is written by me unless I have given other sources. I therefore see that no one uses this without an agreement.

Search the blog

Categories

ArchiveInstagram@Veronikaroth

Bloglovin/Bloggurat

Follow on Bloglovin

Follow on Bloglovin

Norske blogger

hits